Știri și evenimente


Știri și evenimente

ANUNT IMPORTANT PRIVIND INTERDICTIA COMERCIALIZARII PASARILOR VII TARGURI

In targurile de animale este interzisa comercializarea pasarilor vii, oualor si carnii de pasare in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 45/2010 referitor la aprobarea Normelor sanitare(...)

INSTIINTARE INTRERUPERI PROGRAMATE IN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, E-Distributie Muntenia anunta intreruperea energiei electrice in timpul(...)

INSTIINTARE PRIVIND RELUAREA CURSURILOR DE ARTE PENTRU COPII SI TINERET

Incepand cu data de 11.01.2020 (sambata) ora 11:00 cursurile de arta pentru copii si tineret isi reiau activitatea. Cursurile de coregrafie se vor desfasura la Gradinita "Taramul Prieteniei", iar(...)

INSTIINTARE INTRERUPERI PROGRAMATE IN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

Pentru lcurarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, E-Distributie Muntenia anuna intreruperea furnizarii energiei electrice in(...)

INSTIINTARE TRAGERI POLIGON DOMNESTI

In perioada 29-30.01.2020, intre orele 08:00-16:00, in poligonul Domnesti se vor executa trageri cu munitie de razboi.

ANUNȚ IMPORTANT

SPCLEP DOMNEȘTI Vă informăm că programul de lucru cu publicul în zilele de 24 și 31 decembrie 2019, va fi între orele 09:00 și 14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă(...)

INFORMARE PRIVIND RIDICAREA DESEURILOR RECICLABILE IN PERIOADA SARBATORILOR

Avand in vedere ca in data de 25.12.2019 si 01.01.2020 nu se vor ridica deseurile reciclabile, prestatia pentru aceste zile se va efectua in data de 28.12.2019 respectiv 04.01.2020.

INSTIINTARE INTRERUPERI PROGRAMATE IN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, E-Distributi Muntenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in(...)

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare