„Doctor fără voie” la Grădinița „Tărâmul prieteniei”

Inchide

Trimite unui prieten

„Doctor fără voie” la Grădinița „Tărâmul prieteniei”

Exportă PDF - „Doctor fără voie” la Grădinița „Tărâmul prieteniei” Tipăreşte pagina - „Doctor fără voie” la Grădinița „Tărâmul prieteniei” Trimite unui prieten - „Doctor fără voie” la Grădinița „Tărâmul prieteniei”

publicat Miercuri , 12 Decembrie 2018, 15:54

„Doctor fără voie” la Grădinița „Tărâmul prieteniei”

Cultură'n Șură este o asociație culturală ce produce spectacole de teatru și le prezintă gratuit în comunități ce nu au acces în mod obișnuit la manifestări artistice de tip teatru. Prin programul #instaredebine, 10 localități din proximitatea capitalei vor fi gazdele proiectului nostru în următoarele 3 luni. Vineri, 14 decembrie, vom fi în mijlocul comunității din Domnești, la grădinița „Tărâmul prieteniei”, unde îi așteptăm pe cei mici și cei mari deopotrivă! Spectacolul „Doctor fără voie” de Molière a fost premiat anul acesta în cadrul festivalului internațional de teatru „Atelier” din Baia Mare pentru „cel mai bun spectacol în spații neconvenționale”, secțiune la care au participat trupe din Spania, Belgia și România.

Pe scurt: în ce măsură haina îl face pe om, sau, în cazul nostru, halatul pe medic? Răspunsul îl veți afla onorând invitația noastră la teatru!

„Doctor fără voie” de Molière

În distribuție:
Marin Grigore
Ioana Rufu
Marius Costache
Iulian Gliță
Bogdan Costea
Lavinia Cosma
Florentina Năstase / Rodica Pașca

Regia: 
Victor Olăhuț

INTRARE LIBERĂ 

„Cultură'n Șură - teatru pe șoseaua de centură” este un proiect finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Parteneri: 
Primăria și Consiliul Local Domnești - Ilfov, Grădinița „Tărâmul prieteniei”, Centrul de Cultură și Artă al Judetului Sălaj, Tur Cento Trans, Viorica Samson-Manea, Teatrul Studentesc PODUL, Ark Media Advertising, Romania Educab

Înapoi la Știri și evenimente
Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare