Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

INSTIINTARE INTRERUPERI PROGRAMATE IN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, E-Distributie Muntenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in(...)

COMUNICAT DE PRESA SPECTACOL TEATRAL DE COMEDIE

Consiliul Local si Primaria Comunei Domnesti Ilfov organizeaza, in cadrul Campaniei Culturale pentru Tineret si Adulti, specatcolul teatral de comedie "O Noapte pe Dos" de Xavier Durringer, sambata(...)

INSTIINTARE EFECTUARE TRATAMENTE COMBATERE TANTARI ADULTI

Consiliul Judetean Ilfov prin Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort (tantari adulti) pe raza localitatii(...)

ANUNT ACORDARE ALIMENTE LUNA IULIE

Pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate acordate de autoritatile locale se vor distribui la Caminul Cultural Domnesti din Soseaua Alexandru Ioan Cuza nr. 33, judet Ilfov, in zilele de 25(...)

ANUNȚ IMPORTANT

HOTĂRÂRE nr. 361 din 30 mai 2019 privind suplimentarea pe anul 2019 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 750/2010 privind declanşarea(...)

ANUNȚ IMPORTANT

Serviciul de Permanență la UAT Comuna Domnești

INSTIINTARE TRAGERI POLIGON DOMNESTI

In perioadele 03-04 Iulie 2019 in intervalul orar 08:00-16:00, 10-11 Iulie 2019 in intervalul orar 08:00-16:00, 17-18 Iulie 2019 in intervalul orar 08:00-16:00, 24-25 Iulie 2019 in intervalul orar(...)

REPROGRAMARE INTRERUPERE ALIMENTARE ENERGIE ELECTRICA

Pentru efectuarea unor lucrari de modernizare, reparatii si intretinere a instalatiilor electrice, din cauza refuzului clientilor de efectuare a lucrarii in data de 18.07.2019 aceasta se(...)

INSTIINTARE EFECTUARE TRATAMENTE COMBATERE TANTARI ADULTI

Consiliul Judetean Ilfov prin Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort (tantari adulti). Perioada aplicarii(...)

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare