Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

Mesajul dlui Primar Ghiță Ioan-Adrian cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

,,A învăța un copil înseamnă să lași o urmă din tine în dezvoltarea lui. Cu siguranță elevul este o bancă în care profesorul depozitează comorile sale cele mai(...)

ANUNȚ IMPORTANT

Elevii și studenții cu domiciliul în Comuna Domnești Jud. Ilfov, care frecventează cursuri școlare la zi în afara localității și care nu au depus până în prezent(...)

ANUNȚ IMPORTANT

În cadrul investiției „Regularizare râu Ciorogârla, aval de NH Brezoaiele, în jud. Ilfov", vor începe în data de 26 septembrie 2016, lucrări de(...)

ANUNȚ IMPORTANT

Având în vedere apropierea sezonului rece, rugăm toți cetățenii care nu și-au încheiat contract cu SC APĂ-CANAL ILFOV SRL, să se prezinte la sediul secundar (vis-à-vis(...)

ANUNȚ IMPORTANT

CONSILIUL JUDEȚEAN ILFOV prin SERVICIUL JUDEȚEAN DE DEZINSECȚIE ȘI ECOLOGIZARE MEDIU ILFOV, va efectua tratamente TERESTRU pentru combaterea insectelor în perioada 19.09 - 25.09.2016 (de(...)

ANUNȚ IMPORTANT

ENEL DISTRIBUȚIE MUNTENIA VA ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ A URMĂTOARELOR LOCURI DE CONSUM: PRIMĂRIA DOMNEȘTI (CL. CASNICI ȘOS. BUCUREȘTI-DOMNEȘTI - ZONA STAȚIA ELECTRICĂ(...)

Mesajul de început de an școlar 2016-2017 al D-lui Primar Ghiță Ioan-Adrian

Stimate cadre didactice, dragi părinți, iubiți elevi, începutul anului școlar vine de fiecare dată cu fiorii emoției încrederii și optimismului, pășind cu toții pe poarta(...)

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare