Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

ANUNT ACORDARE ALIMENTE LUNA IUNIE

Pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate acordate de autoritatile locale se vor distribui la Caminul Cultural Domnesti - sat Domnesti, Sos. Alexandru Ioan Cuza nr. 33, judet Ilfov in(...)

INSTIINTARE EFECTUARE TRATAMENTE COMBATERE INSECTE DISCONFORT ADULTI

Consiliul Judetean Ilfov prin Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort adulti in perioada 25 Iunie - 1 Iulie 2019,(...)

INTRERUPERI PROGRAMATE IN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, E-Distributie Muntenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in(...)

INTRERUPERI PROGRAMATE IN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA

In data de 18 Iulie 2019 in intervalul orar 09:00-17:00 se va intrerupe alimentarea cu energie electrica a locurilor de consum situate in : PT 2427 INOX STYLE, PT 20971 ELCO ILFOV, PT 2879 PRIMARIA(...)

INSTIINTARE EFECTUARE TRATAMENTE COMBATERE LARVE INSECTE DE DISCONFORT

Consiliul Judetean Ilfov prin Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente avio pentru combaterea larvelor insectelor de disconfort. Actiunea se va aface cu(...)

ANUNȚ IMPORTANT

Hotărârea nr. 289 din 14 mai 2019 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de(...)

Anunț

în scopul popularizării locurilor de muncă vacante de pe litoral, mai exact Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță

ANUNȚ IMPORTANT

în atenția operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Ilfov, participanți la procesul electoral din data de 26 mai 2019.

ANUNȚ IMPORTANT

privind combaterea buruienii AMBROZIA

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare