Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

ÎNTRERUPERI PROGRAMATE ÎN ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ

Pentru lucrarile de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, E-Distributie Muntenia anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in timpul(...)

ANUNŢ

afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

INSTIINTARE EFECTUARE TRATAMENTE COMBATERE LARVE INSECTE DE DISCONFORT

Servicul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente avio pentru combaterea larvelor insectelor de disconfort in intervalul 17.04.2019-23.04.2019, dimineata, dupa ora(...)

ANUNT AL SERVICIULUI JUDETEAN DE DEZINSECTIE SI ECOLOGIZARE MEDIU ILFOV

Consiliul Judetean Ilfov prin Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologize Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort adulti in data de 16.04.2019, seara,(...)

ANUNT ACORDARE ALIMENTE LUNA APRILIE

Pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate acordate de autoritatile locale, se vor distribui la Caminul Cultural Domnesti, Sos. Alexandru Ioan Cuza nr. 33, judet Ilfov, in zilele de23(...)

COMUNICAT AFIR

Comunicat de Presa Peste 71 de milioane de euro sunt disponibile pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole.

INSTIINTARE EFECTUARE TRATAMENT PENTRU COMBATEREA CAPUSELOR

Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea capuselor in data de 6 Aprilie 2019, dimineata dupa ora 08:00. Actiunea se va face TERESTRU prin(...)

ANUNT AL SERVICIULUI JUDETEAN DE DEZINSECTIE SI ECOLOGIZARE MEDIU ILFOV

Consiliul Judetean Ilfov prin Serviciul Judetean de Dezinsectie si Ecologize Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort adulti in intervalul 10.04.2019-16.04.2019,(...)

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare