Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

DISPOZIŢIA UAT COMUNA DOMNEȘTI Nr. 295 din 28.09.2018

privind delimitarea, numerotarea și stabilirea sediilor secțiilor de votare în vederea Referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6-7.10.2018

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. STELELOR

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de 31.08.2017 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Stelelor" si a fost incheiat contractul de cofinantare cu(...)

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. FORTULUI

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de22.03.2018 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Fortului" si a fost incheiat contractul de cofinantare cu(...)

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. OCCIDENTULUI

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de 31.08.2017 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Occidentului" si a fost incheiat contractul de cofinantare(...)

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. FAGULUI

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de 31.08.2017 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Fagului" si a fost incheiat contractul de cofinantare cu(...)

ANUNT MODIFICARE LEGE FOND FUNCIAR NR. 18/1991

Legea Fondului Funciar nr. 18/1991 a fost modificata si completata prin Legea nr. 231/2018 (care a intrat in vigoare in data de 09.08.2018). Printre principalele modificari si completari aduse(...)

ANUNT IMPORTANT PRIVIND COLECTAREA DESEURILOR MENAJERE!

RER Ecologic Service Bucuresti REBU S.A. anunta persoanele fizice si juridice de pe raza localitatii Domnesti ca, din cauza unor probleme de ordin tehnic, incepand din aceasta saptamana si panain(...)

ANUNȚ IMPORTANT

RER Ecologic Service București REBU SA anunță persoanele fizice și juridice de pe raza localității Domnești

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare