Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. STELELOR

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de 31.08.2017 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Stelelor" si a fost incheiat contractul de cofinantare cu(...)

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. FORTULUI

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de22.03.2018 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Fortului" si a fost incheiat contractul de cofinantare cu(...)

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. OCCIDENTULUI

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de 31.08.2017 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Occidentului" si a fost incheiat contractul de cofinantare(...)

ANUNT IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE PE STR. FAGULUI

Avand in vedere ca in sedinta CLD din data de 31.08.2017 a fost aprobat obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Str. Fagului" si a fost incheiat contractul de cofinantare cu(...)

ANUNT MODIFICARE LEGE FOND FUNCIAR NR. 18/1991

Legea Fondului Funciar nr. 18/1991 a fost modificata si completata prin Legea nr. 231/2018 (care a intrat in vigoare in data de 09.08.2018). Printre principalele modificari si completari aduse(...)

ANUNT IMPORTANT PRIVIND COLECTAREA DESEURILOR MENAJERE!

RER Ecologic Service Bucuresti REBU S.A. anunta persoanele fizice si juridice de pe raza localitatii Domnesti ca, din cauza unor probleme de ordin tehnic, incepand din aceasta saptamana si panain(...)

ANUNȚ IMPORTANT

RER Ecologic Service București REBU SA anunță persoanele fizice și juridice de pe raza localității Domnești

ANUNT REFERITOR LA ZIUA NATIONALA DE CURATENIE 2018

In data de 15.09.2018, Asociatia Viitorul in Zori (Let's do it Romania) va derula proiectul "Ziua Nationala de Curatenie - 2018", desfasurat in context global in 150 de tari sub numele de World(...)

ANUNT PRIVIND ABONAMENTELE RATB PENTRU ELEVI SI STUDENTI

Începând cu luna septembrie 2018, elevii și studenții care frecventează cursuri școlare la zi în afara localității sunt rugați să aducă la biroul Asistență Socială din(...)

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare