Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

ANUNȚ IMPORTANT privind Serviciul de Permanență la Primăria Domnești

Având în vedere mesajele ISUBIF, în conformitate cu OMAI 736, prin care instituția noastră a fost înștiințată pe parcursul zilei de 01 iulie 2017, de CODUL PORTOCALIU cu(...)

ANUNȚ IMPORTANT privind Serviciul de Permanenta la Primaria Domnesti

Având în vedere Ordinul Prefectului nr. 173/2017 privind Programul de masuri pentru atenuarea si diminuarea efectelor negative ale caniculei si secetei in perioada de vara pe teritoriul(...)

Mesajul domnului Primar Ghiță Ioan Adrian cu ocazia implementării sistemului achitării taxelor și impozitelor online

Dragii mei, Primăria noastră vă oferă de acum posibilitatea de a achita taxele și impozitele online, fără a vă mai deplasa la ghișeele destinate plăților. Sistemul online a fost(...)

ANUNȚ IMPORTANT

A fost implementat sistemul de plăti online a taxelor și impozitelor, care vine în serviciul cetătenilor. Serviciul este funcțional, iar pentru a afla cum îl puteți folosi, accesați(...)

Pasii care trebuie urmati pentru a accesa sistemul de plati si consultare

Pasii care trebuie urmati pentru a accesa sistemul de plati si consultare, si pentru a-l utiliza sunt urmatorii:

ANUNȚ IMPORTANT

Pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate acordate de autoritățile locale, se vor distribui la CĂMINUL CULTURAL DOMNEȘTI, Sat Domneşti (Comuna Domneşti), Şoseaua Alexandru Ioan Cuza(...)

ANUNȚ IMPORTANT privind Serviciul de Permanenta la Primaria Domnesti

Având în vedere atentionarile meteo-hidrologice, pentru asigurarea stării de operativitate și a capacității optime de intervenție a autorităților administrației publice locale și(...)

ATENȚIONARE METEO-HIDROLOGICĂ

HIDROLOGICĂ ISUBIF COD GALBEN-intervalul 08.06.2017 ora 00:00-09.06.2017 ora 16:00 Bazinul hidrografic Argeș-jud. Ilfov ANM ISUBIF COD GALBEN-intervalul 07.06.2017 ora 18:00-08.06.2017 ora(...)

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare