Primaria Comunei Domnesti


Știri și evenimente

INFIINTARE CENTRU DE COLECTARE PENTRU PERSOANE SINISTRATE

Avand in vedere efectele inundatiilor din ultima perioada asupra unui numar mare de cetateni din judetele afectate, Primaria Comunei Domnesti, infiinteaza un Centru de Colectare pentru sprijinirea(...)

ANUNT ACORDARE ALIMENTE

Pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate acordate de autoritatile locale se vor distribui la Caminul Cultural Domnesti, din Sos. Alexandru Ioan Cuza nr. 33, in zilele de 26.07.2018 si(...)

ANUNT IMPORTANT PRIVIND LINIA DE AUTOBUZ 428 - TEGHES

Avand in vedere lucrarile de amenajare a zonei capatului de linie428 din comuna Domnesti, sat Teghes,va informam ca autobuzul RATB va efectua manevra de intoarcere, pana la finalizarea acestora, in(...)

ANUNT IMPORTANT

In atentia proprietarilor de pe Strada Salciei, comuna Domnesti, judet Ilfov - referitor la obiectivul de investitii "Extindere conducta gaze naturale pe Strada Salciei".

ANUNȚ AL SERVICIULUI JUDEȚEAN DE DEZINSECȚIE ȘI ECOLOGIZARE MEDIU ILFOV

Consiliul Județean Ilfov prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort adulti in Comuna Domnesti in(...)

Ziua Comunei Domnesti - 2018

Invitatie de participare; Caiet de sarcini; Scrisoare de inaintare; Declaratii; Formular de Oferta; Constract de Achizitie Publica.

Inapoi
Carte oaspeti
Galerie foto
Plătește Online
Ghiseul.ro
DOCUMENTE DE INTERES pentru cetateni
OBIECTIVE REALIZATE
în mandatul curent
PROIECTE IN DERULARE
Planuri de dezvoltare